De droogte...
Nergens meer water
geen zicht op verbetering
steeds maar weer kom je
er achter dat water,
een heel erg belangrijk
element van ons bestaan
is het grote over deel
kan en mag niet zonder
het water zitten,
het helpt ons bij het
te kunnen genieten van
alle planten en bomen...