wie gaat ‘m ooit oprapen
mijn tegendeel dat in een steen is gebald
de tijd die nooit vervalt
verwar mij niet, voordat ik ben uitgeslapen
mijn gelijkenis zonder evenbeeld
bijna was ik de grond kwijt waarop ik lag
want wat heeft het nu gescheeld
deze gebeurtenis die niemand voorzag