Ik schreef voor jou een Hit
Ik schreef op internet een lied over je leven
Waarin je alles hebt gegeven
Ze weten wie John de Bever is in de sport en de Muziek
De Muziek single Ze mogen van me zeggen wat ze willen die jij hebt gemaakt met Jack van
Raamsdonk
Het werdt een Hit geschreven door mij
En die verscheen op de dvd Nooit meer alleen
en de Cd Dit ben ik