Gestorven ben ik, maar ik leef in jou
Jij bent gestorven en leeft in mij
Zoveel draden, die ons verbinden
zoveel woorden ongezegd tussen ons
Het blijft stromen tot een gedicht
wij zijn voor ons zelf gezwicht
Niet bedronken van bier of wijn
maar laveloos van elkaars zijn