Passie
Jouw lijf, bij dat van mij
Je geur, je aanraking, vlakbij
Spanning in mijn diepste voelbaar
Een blik, een groot verlangen naar...
Ik wil je, ruiken, horen, voelen
Met m’n handen door je haren woelen
Kus op je lippen, zacht naar benee
M’n vingers rustig strelend mee
Je warmte voelen, mannelijk stijf
Hartslag versnellen, lijf tegen lijf
Voelen hoe jij mij vochtig streelt
En met je tong mijn lijf bespeeld
likend van het zoute bloot
Climax bereikend, stoot voor stoot
Hartslag die steeds sneller slaat
Voel ik hoe ons lijf ontlaad