Teun Hollaar
In de jaren 70 was jij bij Dbgc de grote baas
Zie die wedstrijd tegen Barcelona nog in m,n
Dromen in een waas
Teun Hollaar
Trainer van het legendarische elftal van Hans Teijn
Kennis van mijn ouders
Teun Hollaar draagt mede de geschiedenis van
Dbgc op zijn schouders
Dichter Danny van Strien