Verkoeling....
wetende dat het betekent
dat er flink veel regen uit
de lucht zal komen,
niemand die daar nu
een probleem van zal
maken deze dagen,
een hittegolf hier en daar
maar wij zijn daar wel klaar
mee,
regen o regen zet maar
door wij zullen jullie met
liefde ontvangen....