bij Iedere traan zijn eigen verhaal....
Bij ieder persoon hoort
zijn eigen verhaal en ieder
moment heeft ook zijn eigen
manier om daar mee om te gaan,
in dit leven maar ook het leven
die de ander helaas is ontnomen
de tranen stromen maar weet,
waar die ook is hij altijd over jullie
zal waken en jullie zal zien op de
momenten waar jullie hem het hards
nodig hebben...