In de hemel is alles roze
En vliegen er vlinders bovendien
Zachte zuchtwind strijkt door je haren
Terwijl je loopt
Nu alles vergeten is, leef je eeuwig
Vergeten wij niets
en tranen we samen
Ruis wordt stilte,
pastel verf vervaagt,
tot niets rest dan steen en herinneringen
Aan jou
en je lach