een rock festivalletje in ons kleine dorp
op het kleine stationspleintje
wat een atmosfeer
Monmartre
nu bij ons
intiem
gehecht
gezellige mensen
dansend meeschokkend
of beter nog zichtbaar meeschuddend
lachend genietend van drankjes en mekaar