Het is heet zo heet
Da'k m'n onderbroek vergeet
M'n hart klopt zo snel
Dat ik niet kan slapen
'Kmoet voortdurend gapen.
Waar is ze? Die vorte mug.
Ik weet je wel te vinden!
Dju ze is me veel te vlug
Ik kruip terug in m'n bed
Oef..ik hoor niks meer
Heb ik ze geplet?
O neen daar is ze weer.
De hele nacht door
Keer op keer...kheb ze gepakt
Tussen mn handen geklapt
Haar bloed kleurt als rode wijn
Vind je me dan zo lekker?
Shxxxt daar gaat de wekker...