Hé meid, met pit
Verlegen was je niet.
Je zocht je weg
In een bepaalde richting.
Je deeldemet ons
Van alles en nog wat meer
We vroegen ons af
Wie je eigenlijk was.
We hebben vele uren
Van plezier met jou gedeeld
En als vrouw
Moest je je mannetje staan
Zelfs Sheba vond je leuk
Al was het maar om het eten
Dat je met je moederhart hem gaf.
Nu moet je ons verlaten
Weer tijd om je eigen leven te leiden.
Maar vergeet niet, dat je
Bij al je nieuwe vrienden die je maakte.
Altijd zul je een woonplaats hebben
In onze gedachten en harten
Dus zeggen we geen vaarwel
En wensen jou de beste toekomst.