Je danst steeds langzamer op het ritme van de glinsterende, uitdovende lichten
Ja, want ik draai de lamp uit omdat onze seks het daglicht niet verdraagt
Niemand behalve wij ontdoet zich van alle gewassen, soft seksuele plichten
Ons vrijen moet een lekker vies smaakje hebben, wat buitenstaanders plaagt
Je lijf is zo onaangepast, vol vlekjes waarvan elke me telkens verrast
Je vocht is van het zeldzaamste water, te lief voor een ander gedrocht
Bewaar ook wat druppels van wat je hebt betast, want zweet is wat past
De wildste seks heb je nooit gekocht, liet pas alle remmen los als je de ander echt mocht
Zelfs samen pootje baden in je maandelijkse rode zee is een goed idee
Nee, niks is te vies. Maar het doet nooit pijn en dat houdt alles fijn
Bijna geen enkele geur stelt ons teleur. Soms wel, maar ga dan naar de wc
Maar je woont nog bij je moeder. Opent zij het douchegordijn, dan stort ons seksavontuur in het ravijn