Ga maar, ik zie je straks terug
ik ben niet bang dat je weg zal lopen
ik wacht hier, onder die brug
dat ik je vlug terug mag zien, kan ik hopen
Ik ben niet bang alleen te zijn
ik kan gerust even zonder jou
ik deel mijn verdriet met mezelf, ook mijn pijn
ik wil je even loslaten, omdat ik van je houd
Ga maar, doe wat nodig is
ik zet me hier rustig neer
ik zal je wel even missen
maar daarna is er een lach veel meer
Als ik ooit in de problemen kom
dan zal jij mij alsnog redden
ik weet dat, ik ben gerust niet dom
gaan we even wedden
Ga maar … ik zal op je wachten
ik heb me nu al neergezet
ik zal denken aan hoe we daarnet lachten
dat is waar ik nu op let …