Waar blijf je...
Steeds weer zien we je
komen maar veelal is dat
in onze dromen,
toch hopen we op een
dag dat je terug zult
komen en dan niet enkel
als droom,
maar help ons dan terug
in balans te komen en weer
te kunnen genieten van de
vooruitzichten....