Tastend in het duister...
Daar sta je dan
tastend in het duister
geen weet wat je aan
het doen bent,
koud gevoel om heel
je lichaam met ogen
zo dik van al jou lopende
tranen regen,
niemand die jou even
kan opbeuren vandaag
laat je niemand toe die
jou even weer het
lichte-leven kan
laten ervaren...