15 augustus 2018
'Moederkesdag'
Wat een uitvinding
een bevestiging van het katholieke 4de gebod
'Eert uw vader en moeder'
ik word wakker
Denk spontaan aan een bloemeke
een ' bloemeké'
Bloemen voor mijn vrouw
''ons moeke
Zoals ze in de loop der tijden is beginnen te noemen
eerst via de kinderen nadien gewoon overgenomen
Nu heet mijn vrouw steevast ons 'Moeke'
een fantastische vrouw
Door dag en dauw
vrouw en moeke tegelijk
Oooh ja
'Moederkesdag'
is echt wel een dagske waard
(een vader)