Ik had ooit een keer heel fijn gedroomd
Van een wereld waarin
Alle wezens van elkaar konden houden
Verwachtingen niet bestonden
En hoop niet iets was, waarnaar gezocht moest worden
Ik had ooit een keer heel fijn gedroomd
Van een wereld waarin
Een boom stond wiens wortels overal te vinden waren
Langs alle landen, door alle oceanen en onder alle bergen door
Verbonden
Ik had ooit een keer heel fijn gedroomd
Van een wereld waarin
Jij van mij bent blijven houden
Ondanks alle veranderingen, alle pijn en al het verdriet
Ik had ooit een keer heel fijn gedroomd,
Maar al dat ik droomde,
Kan in deze wereld niet