Direct na aankomst vertrek jij alleen
Wij moeten dat begrijpen
Met stil protest blijven wij achter
Dansend naar jouw pijpen
Twijfel rijst over onze gebeden
Hoor: het voorhangsel scheurt!
Onze bange zielen vrezen
Dat jij het heiligste besmeurt
We houden ons wanhopig vast
Aan jouw leugen, en elkaar
Wanneer, in godsnaam, kom je terug
Wat doe je daar, wat doe je daar?
Direct na terugkomst is het stil
Wij zijn ontredderd en ontdaan
Wat wij zien is het mysterie
Wat heb jij daar dan gedaan?