Onwetendheid & Angst....
Angst wordt jou aangejaagd
Geen moment van rust enkel
Onwetendheid vragen die niet
Beantwoord worden,
opzoek naar de juiste ritme
van in en uit ademen zodat
Je rustig de dag kan door
Komen,
Deze onwetendheid zorgt
Voor vele momenten van
In de knoei zitten met jezelf...