zal ik herfst uitnodigen
vraag ik me af, nu zon
niet echt meer iets belooft
het is, fluisteren de golven
het is, glinstert de horizont
weldra de laatste dag
reeds trekt de zee zich terug
zijn alle badlakens opgerold
en vraag ik de herfst
stormen te sturen
mij een rustplaats te maken
van bont gekleurde bladeren
sunset 21-08-2018