de weg maakt vandaag een lange bocht
van horen zeggen was er ooit een aankomst
waarschijnlijk vroeg iemand naar het einde van de rit
elk antwoord luidt; ‘ja, potentieel’
iemand die in zielen kijkt als geen ander
zeewier tastend naar zoetwater, elk liefdevol woord
uit zoete mond, slag in ‘t rond, al doende
nog één keer die ogen in de rug voelen