Nooit zo gekend....
Even een kwetsbaar moment
zijn hoe je anders nooit
bent waarvan de ander zegt,
-zij heeft jou nooit zo gekend-
maar steeds meer kom jij
bij jezelf erachter hoe
het nu even bij jou op dit
moment zit,
warmte afgewisseld door
kilte een droge blik en
soms wat gevoel van liefde...