AMBER.
Had ik je kunnen redden lievie?
'k weet het niet.
Terugkijkend heb ik je signalen misschien gemist
Had ik het te druk?
Met nieuw poesje Puk.
Bijna 5 jaar had je bronchitis/astma
en soms kreeg je een kuurtje met antibiotica
terwijl je geen koorts had, maar 't was top
want je knapte er elke keer enorm van op.
Maar, heeft de stressvolle situatie met de zwerfkater die achter zwerver Puk aanzat en/of kleine Puk die dan zo gilde en/of toch zo zoetjes aan in huis kwam na haar sterilisatie en/of het eten opeten van de kleine Puk en/of vaker 's nachts niet binnen komen en/of Puk die je plaats innam op jouw ligplekjes............
er dan voor gezorgt dat jij, eerst een doffe vacht kreeg, er soms wat down uitzag, langzamer werd, veel dronk, urine liet lopen en ik die signalen wel zag maar dacht dat het wel meeviel.
Je temperatuur was 35 en de dierenarts schrok
gaf je weinig kans en schudde zijn kop.
Bijna dood was zijn conclusie
maar ik gaf je nog niet op
Een injectie voor meer lucht, toch weer foto's maken en bloed afnemen.
Ik vocht voor je leven.
Onder de warmtelampen steeg je temperatuur naar 36.7
Helaas te weinig voor de dierenarts om je mee naar huis te geven.
Ik heb toch de keuze moeten maken
om je in te laten slapen.
Maar stel, er was geen kleine Puk geweest
had jij er dan nog geweest?
Had ik je dan wel kunnen redden lievie?
'k weet het niet.