Alle trukken van de foor
waren goed om hem te befazelen,
bedotten, bedriegen
koketteren, kontdraaien, beliegen
verslaafd aan 't verleidings spel,
vervloekt of gezegend,
als ze was door moeder natuur
overbeschermd van kindsbeen af,
eenvoudige komaf, deugdelijke buurt,
hormonen op hol, te vroeg matuur
in de bon bon winkel suikerspin vond
te vlug rijp en voortijds rot
'n mooi snoetje dat simpelaars bedot,
door 't welgevormd DD-cup creatuur,
d'er op kickte te worden begeerd
nagefloten, bekeken, begluurd
'n wellustig genoegen erin schiep
wild gefantaseerd,
door elke man die haar aandacht trok,
't zuur verdiend geld smeet rond haar gat,
tot die vrijpostigheid eindigde
met een vreselijke krab
in haar jeugdige mand,
cirkels in 't zand,
bijna had ze zijn stille trouw verspeeld,
die haar nam met 't goddelijk lijf
al lang haar emotionele G-spot gevonden had
door heel eenvoudig zichzelf
als 'n vlijtige bij bezig te zijn,
'n reisje Spanje met 'n oldtimer of de camper,
monopoly met de kinderen, filmpje op de bank
moest hij glimlachen om al die aanbidders,
flirters, beunhazen, macho's en mooipraters,
hoe ze 's avonds verlangde om bij hem te zijn,
's morgens de koffie liefdevol zette,
lichtjes in haar ogen die blonken,
zonder veel poeha of blabla,
de prullaria of make up van Lady Gaga,
wie zonder zonde is
werpe de eerste steen,
jij bent voor mij de enige
one and only one,
wat dan ook die pekelzonden
it's all about the money,
mogen zijn ..