Tranen
Tranen als de rivier , stromend
Tranen als vuur , brandend
Tranen als naalden , prikkend
Tranen als de zee , zo zout
Tranen die mijn ogen vullen
Soms alleen omdat je van iemand houd..
Mijn hart gekneusd en mijn gevoelens bedolven
Onder een stortvloed van emoties
Pijnlijk en ziek van alles om mij heen
Luister ik naar mezelf terwijl ik hardop ween
Tranen schieten als vuurpijlen uit mijn ogen
Branden en stromend uit onvermogen
Hoe is het zover gekomen
Waarom is het zo gegaan
Wat is er gebeurd met mijn dromen
Op de tafel drupt een traan
De emoties maken mij onzeker
Onzeker over de liefde om mij heen
Word mijn liefde bleker?
Ik bouw een muur van steen
Uiteindelijk is mijn hart bedaard
En mijn tranen zijn aan het drogen
Snikken en bezwaard
Lig ik op mijn kussen en sluit ik mijn behuilde ogen.