Je naam werd geboren
In de Hindoestaanse taal
Volgens hun betekenis is
Het helder en schijnend zonlicht.
Je hebt een creatieve geest
Die je handen en woorden leidt
Door de drijvende kracht in jou
Bereik je op een goede manier je doel.
Je bent een rechtvaardig strijdster
Voor iedereen, de welke
In jou jonge hart
Een vaste verblijfplaats heeft.
(Opgedragen voor de dochter van Samanta, één van mijn beste vriendinnen)