Rellen met Feyenoord
Voel me hooligan van Zuid
Stonden de F Side op te wachten bij de Kuip
Het was door de politie gebleken
Dat we tijdens de bekerfinale Pec Zwolle-Ajax niet konden losbreken
Rellen met Feyenoord
1 Ajax supporter bijna te grazen genomen
Hij kon nog net ontkomen
De SCF soldaten van Beverwijk tot Rome