Rust in je hoofd...
Diep van binnen begint
het te knagen het gevoel
van leegde en eenzaamheid,
een beetje overbodig zijn
je emotie's schieten allerlei
kanten op,
even rust in je hoofd is waar
jij naar verlangt en toch is dat
ver te zoeken in deze onrustige
periode...