Ze klinken...
Stil wachtend staan
ze voor jou in de rij
ieder voor hun eigen
gevoelige-gedachten,
bijna ieder woord valt
verkeerd niemand die iets
goeds kan zeggen schouders
kom je te kort,
waterlanders stromen wanneer
er weer woorden door jou hoofd
klinken...