Geschreven naam....
Jou naam geschreven
hoog daarboven in de
wolken van vandaag,
geen antwoorden op mijn
vragen enkel jouw geschreven
naam dat voor ons zichtbaar
werd,
gedachten dwaalden af
beelden schoten voorbij
in haar blik die nog steeds
dat belangrijke plekje heeft
in jouw hart...