als het hoofd is verdeeld in
denkbeeldige kamers
figuurlijk gesproken
zonder aard van bestemming
met een winterse neiging naar
zomerdagen, onbegrensd
rimpelloze teloorgang, enige en
algehele kennisgeving
beschreven als wandelende droom
op klaarlichte dag
terug naar oerdagen van
zandkastelen op het strand
nog een bergpas te gaan met
antipodale inslag
de vergeten ogenkamer
waar nog steeds een lamp brandt