Vanaf het eerste moment deze avond dansten wij een heimelijke dans met elkaar
Onzichtbaar welhaast voor anderen maar voor ons zo tastbaar
Je donkere ogen deden een tango met de mijne en keken me vragend aan
Het duurde nog een kipcorn en een kroket maar toen kwam je kans voorbij en vroeg je of ik met je mee wilde gaan
Aan de andere kant van de tafel keken plots twee slaapkamerogen naar mij
Mijn hart bonkte in mijn keel en ik dacht dat ik droomde, voelde me zo vrij
Jouw voorstel door onze handen beklonken, de nacht was nog jong en had een magische zindering
Koel en ongenaakbaar sloot zij ons in haar avondlijke eenzaamheid
Mijn hart maakte een lichtvoetige vlindering
Thee voor de vorm, kijk ik van je ogen naar jouw lippen en besluit
Je te kussen en te vervoeren
Je te beminnen en te vloeren
Aan je lippen ontsnapt een genietend geluid
De liefde, oh de liefde is zo mooi, ook als zij wordt ingegeven door lust
Ik kan er geen genoeg van krijgen te voelen dat je me wilt en van de manier waarop je me kust
Je doopt mij tot Avonduurlijk Elfje deze nacht
De nacht die zo vaak al aan mijn geestesoog voorbij trok maar pas kwam toen ik vrij was
Deze nacht waar wij beiden op hebben gewacht