Mijn vriendenkring groeit
Als een kool in de zon.
Je komt in mijn speciale club
Waar mensen ongedwongen en vrij
Elkaar steunen en helpen
In woorden en daden.
Er was een tijd geweest
Dat we onbekenden waren voor elkaar
Maar het onwenbare noodlot
Liet ons samenkomen in elkaars leven
Niet om te profiteren als zovelen
Maar gewoon te leren van anderen.
Ervaringen worden uitgewisseld
Zij vormen de stenen van het leven
In onze ogen, al zo harde samenleving.
Maar voor de toekomstige nazaten
Zullen al onze ervaringen
Van mond tot mond verder leven.
Vriend met het pokerface van weleer
Wil ik je danken voor jouw bijdrage
En je blijft altijd welkom in mijn leven
(Opgedragen aan Benni)