Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Herinrichting ....
Herinrichting
In een speciale ruimte van mijn hart
wat altijd al voor jou was ingericht
Kleurt het hele spectrum zwart
in het plots verdwenen levenslicht
In de wanden verschenen scheuren
van een onherstelbaar formaat
Zo ontsnapte alle felle kleuren
die vreugde tekenden op jouw gelaat
Liefde wordt een herinneringsbehang
met jouw geluksmomenten ingelijst
Mijn zicht ondervindt een tranendrang
die mij wazig op de lege plekken wijst
Er klinken echo’s van jouw stem en lach
in de entree en gangen van mijn ziel
Maar ze ontberen jouw hartenslag
hoe hard ik ook bid of kniel
Het plafond hang ik vol met dromen
door mij gevangen in ons samenzijn
Die nu nooit meer uit kunnen komen
ik pin ze aan de wolken vast met pijn
Reacties op dit gedicht
trucker klaas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Clarice
:
Zondag, september 23, 2018 21:40
Heel mooi geschreven, gts Clarice
Eleazara
:
Zondag, september 23, 2018 19:33
Mooi verwoord, ondanks ik de pijn goed kan voelen. Ik wens je sterkte toe!
Over dit gedicht
Auteur:
trucker klaas
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
23 september 2018
Thema's:
[Verlies]
[Verdriet]
[Verwerking]