Daar die ene dag,
Dat je vrij kon spelen,
As een kind zonder gevolgen,
Geen enkel gezag,
Ken je dat nog, die pret?
Even terugdenken aan onbezorgdheid,
Ik had dat alle keren,
En ook zojuist,
Nu, net,
Gewichteloosheid,
Bevrijd,
Geen haat, geen nijd,
Geen flauw benul van tijd,
Moeilijk om nog te hebben,
Makkelijk te verliezen,
Het te laten wegebben,
Maar je kunt er voor kiezen,
Zoals wij, zoals jij,
Het omhelste,
Net als,
De afgelopen keren,
Het gewoon te doen,
En na een dag,
En nacht
Van jewelste,
Terug naar volwassen,
Eindigend met een intense zoen..