VOOR DE SCHONE HELENA
In de natuur kunst vinden
combinaties van wisselende
materialen en voortschrijdend inzicht
meer de natuur met rust te laten
liefdevol er zijn en niet in te grijpen
Een relatie leggen tussen mens
en leven met liefde en aandacht
voor de natuur, gevoelens te beschrijven
in natuurlijke scheppingen, fotograferen
vastleggen in poëzie en laten ontsnappen
*bij een werk van Helena van der Krans