Prei is zo gezond
neen, prei is ZOO gezond
Dat was een kop in de krant
die ik had in mijn hand
Geen fruit meer in onze dierentuinen
waren ze aan het rond bazuinen
Vanaf deze keer
geen aanvetterij meer
Geen suikers of vetten
ze zullen vanaf nu wiloof en aubergine voor u klaarzetten
Ja sorry apen ...vandaag geen bananen
maar aub geen tranen
Want alles went
ook dit nieuwe ingrediënt
Nu enkel nog gezonde vezels
en ja, vooral voor de ezels...