Jij uiterlijk is prachtig
je bent zo cool
maar dat ben je vanbinnen niet
vanbinnen ben je koel
Ik begrijp je wel
problemen thuis gehad
15 jaar uit huis geschopt
daar ging je dan op pad
Je had geld nodig
dealen was de enige oplossing
Maar algau was het je beu
en werd je koopwaar je verlossing
Ik leerde een jongen kennen
zo vernedert en verneukt
soms was je heel vriendelijk
maar je binnenste was in gedeukt.
Iedereen waaarschuwde me
ik ontmoette de waarheid
jij lachte en deed stoer
terwijl je vanbinnen afsterft en lijdt
Je sloeg me bont en blauw
omdat je niks beter wist
Raakt me aan , rand me aan
Niet meer beseffen wat , waar en of je je vergist
Nu ben je boos
want ik ging weg
ik ben genoeg vernedert
ik overneem niet meer al je pech
Hulp komt , jammer genoeg altijd te laat
HAnnah S