Gisteren ….
Gisteren toen wij nog jong waren
was een slow-dance ons plezier
Bezong een grootse kleine Fransman
op een ouderwetse manier
Hij bracht gevoel, zo zwoel
zo verstaanbaar aimable
Bewonderingswaardig gewoon
voor mij, voor mij, formidabel
Hij liet zijn vrienden en geliefden
schalks gebundeld met zijn shit
We zongen mee zonder te weten
met alweer een Franse hit
Hij was de boef, de clown,
de meester dat was hij
Bezong met passie La Mamma
“Zij” gaat hem missen, net als wij
Het kleine was zijn grootste kracht
omdat die woorden blijven kleven
Ook nu zijn ster aan de hemel staat
zal zijn stem voor eeuwig leven
Rust zacht, Charles Aznavour