De burcht werd jaren geleden gebouwd.
Sterk en onverwoestbaar
Zelfs onzichtbaar voor nieuwsgierigen.
Niemand mocht of kon er in
Alleen de portier met de gouden sleutel
Die tot het einde van zijn leven waakte.
Nu is een vreemde heel voorzichtig
Steen voor steen begonnen met de afbraak
Zonder mij met pijn te laten leven.
We zochten samen naar de oude vijand
Die verscholen lag onder het stilzwijgen
Voedend aan het lange stilzwijgen.
We hebben hem nu gevonden
Maar zullen een bittere strijd vechten
Om hem voor eeuwig te verbannen.
Zo krijg ik een langverwachte kans
Om weer met een gulle lach
Naar het leven te kijken.