Achter haar rug om...
Jou woorden waren
harder dan hard niet
persoonlijk enkel via
een derde,
haar pijn blik in haar
ogen wanneer zij met
ongeloof hoort over haar,
niemand weet hoe zij
zich voelt of het gevoel
waarmee zij nu leeft,
mensen die dan achter
haar rug om praten laat
haar dan zijn zoals zij is....