Onze relatie begon echt raar
toch zijn we al 8 maanden bij elkaar
we kennen elkaar via tmf en msn(chat)
ik had er verder eigen lijk niet op gelet
ik had net een moeilijke tijd achter de rug
maar daar dijnste je niet voor terug
je begon me te bellen
ik begon me verleden te vertellen
toen wist ik het je bent het voor mij
ik vertelde je dat ik verder met je wilde
jij was toen echt blij
ik kon het wel uit gillen
5 okt 2001 belde je me op
mijn leven stond toen ff op zijn kop
jij was onder weg na mij
o wat was ik toen blij
na en uur rijden was je bij me
daarna ben je niet meer uit me leven gegaan
lieve schat,
bedankt voor alles watje voor me al hebt gedaan
ik hou van je
ik laat je ook nooit meer gaan
xxxxxx sylvia