Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gelukkige dagen
Ik ben een kachel met twee ogen
en jij bent een fles rode wijn
Ik ben een blauwe broek
en jij bent een jurk van satijn
Jij bent een klein gedicht
te groot om in te wonen
ik ben een zacht liedje
en leef in mijn dromen
Jij wilt niet sterven
ik wil niet dood
wij willen samen leven
tot het laatste avondrood
Jij bent een dichtertje van niets
maar je kunt rijmen als een trein
we maken ritjes en ik houd van jou
tot het einde van de lijn
Reacties op dit gedicht
joepondro vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Clarice
:
Vrijdag, oktober 12, 2018 22:13
Mooi geschreven, Joepondro. Gts, Clarice
Avr
:
Vrijdag, oktober 12, 2018 19:26
Leuk liefdesgedicht!
teun hoek
:
Vrijdag, oktober 12, 2018 19:08
leuk een goede reis samen. th
Over dit gedicht
Auteur:
joepondro
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
12 oktober 2018
Thema's:
[Liefde]