Ik ben moe maar ik wil niet slapen,
Want als ik slaap heb ik mijn gedachten niet in de hand,
Ik wil me in gedachten aan je vergapen,
Schuif al mijn zorgen aan de kant,
En als ik dan toch mijn ogen dicht doe,
Zou ik willen dat ik het onder controle had,
Wil ik in mijn dromen naar je toe,
Ja dat, ik word het nooit zat,
Ik wil je ruiken, zien, horen en voelen,
Elkaar in je ogen kijken,
En zonder wat te zeggen,
Begrijpen wat we bedoelen,
Ik wil je lach, je traan,
Wil je in me kruipen,
Al wil je ver van me vandaan,
Ik wil in je wezen verzuipen,
Ik wil niet slapen... alsjeblieft,
Want dan heb ik het niet in de hand,
Ik wil me in gedachten aan je vergapen,
Is dit het? Die kriebel?
Word ik ik nu langzaam verliefd?