Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Kiezen voor jezelf
Hoe kies je voor jezelf
Als je altijd voor een ander hebt geleefd
Altijd anderen voor hebt laten gaan
En je jezelf dat nu niet vergeeft
Hoe kies je voor jezelf
Als je jezelf altijd achterstelt
Zeggen dat alles oké is
Dat is in ieder geval wat je anderen vertelt
Hoe kies je voor jezelf
Zonder continu aan anderen te denken
Het altijd goed willen doen
Hoe leer je om daar minder aandacht aan te schenken?
Hoe kies je voor jezelf
Als je niet weet wat je wil
Je niet weet wat je doel is
Het maakt je hart alleen maar koud en kil
Hoe kies je voor jezelf
Als je niet meer weet waarvoor je leeft
Je jezelf niet durft te uiten
En daardoor nu gelooft dat je nergens om geeft
Hoe kies je voor jezelf
Als je gevoel toelaten iets is waarvoor je vreest
Maar als je niet op je strepen gaat staan
Verlies je jezelf nog het meest
Reacties op dit gedicht
Floortje-123 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Clarice
:
Zondag, oktober 21, 2018 21:41
Goede vragen, Floortje. Het beseffen is al een stap. En tijdig grenzen aangeven denk ik. Gts, Clarice
Avr
:
Zondag, oktober 21, 2018 21:34
Inderdaad! Soms moet je wel op je strepen gaan staan, om jezelf niet te verliezen. Mooi verwoord! Sterkte!
Over dit gedicht
Auteur:
Floortje-123
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
21 oktober 2018
Thema's:
[IK]
[Angst]
[Toekomst]