Vrees niet om fouten te maken,
want uit fouten kan je leren.
Vrees niet om verkeerd te doen,
want wie niets doet,
doet ook niets verkeerd.
Vrees niet om blij te zijn,
zij die slechtgezind zijn
zullen er alleen vrolijker van worden.
Vrees niet om je mening te uiten,
de ander kan er alleen maar deugd van hebben,
ook al is het soms eens negatief.
Kortom, vrees niet om tekort te schieten
in je taak van mens zijn.
Niemand heeft immers ooit al kunnen bewijzen
wie er perfect is.
En niemand zal ooit weten hoe een perfect iemand eruit ziet, of in wezen en denken mag zijn..
Zo iemand.. mag nooit op aarde aanwezig zijn.