Stop met twijfelen over wat in de toekomst ligt,
Tel al je behaalde successen bij elkaar op,
En besef je wederom hoe fantastisch je bent,
Je hier nog niet eerder voor bent gezwicht,
Welk pad is de de juiste?
Maak je alsjeblieft niet druk om wat het zijn moet,
Bedenk wat tot nu toe allemaal je pad kruiste,
Geloof me, alles komt echt wel goed,
Iedere horde die je moet nemen,
Dat gevoelsmatigje stapje terug,
Is geen pas op de plaats,
Maar juist het aanloopje,
Om je succes te claimen,
Vallen en opstaan,
Proberen en ondervinden,
Je moet gewoon maar gaan,
En uiteindelijk,
Zul je al je doelen verslinden,
De reis naar alles wat komen zal,
Is het mooiste wat er is,
En duurt één, twee, misschien tien jaar,
Maar op een mensenleven is dat maar een getal,
Het gaat soms sneller dan je denkt,
Dus zit niet bij de pakken neer,
Al doet vandaag soms even zeer,
Je bent van succes doordrenkt.