Het gevaar van het masker...
In gedachten huil
jij in de werkelijkheid
draag jij het masker,
dagelijks huil jij jezelf
in slaap geen dan laat
jij het masker even voor
wat het is,
kom maar schuil en laat
je maar gaan zodat jij weer
verder kunt gaan....