Naast de baan
zag ik inktzwammen staan
Drie zeer dicht bij mekaar
elk een witte steel zonder haar
De hoeden zijn wit bovenaan
zwartig onderaan
Terwijl ze hun inkt laten lekken
trekken de gekrulde hoeden gekkebekken
voske: | Woensdag, oktober 31, 2018 00:13 |
Misschien lekken ze niet zomaar inkt, maar schrijven ze een gedichtje in zwammentaal. | |